Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) για όποιον προορισμό της EasyJet επιθυμείς

easy-jet-aller-retour-air-tickets-competition


easy-jet-aller-retour-air-tickets-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη στον νέο προορισμό της easyJet ή όποιον άλλο προορισμό της easyJet επιθυμείς.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Miss bloom
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 16 Μαΐου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα εισιτήρια απαντήστε στην ερώτηση «Ποιος είναι ο νέος προορισμός της easyJet;» σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Missbloom και κερδισε 2 (δύο) εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) για όποιον προορισμό της easyJet επιθυμείς.

  • Στο Δώρο δεν περιλαμβάνεται διαμονή και οι Διοργανωτές δεν θα καλύψουν τυχόν κόστος μετάβασης στην Αθήνα από άλλη πόλη της Ελλάδος.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις hair stylers από τον Κωτσόβολο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα από τα limited edition hair-stylers από την επετειακή σειρά Bellissima. Διοργάνωση διαγωνισμού: Κωτσόβολος (kotsovolos.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 10 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):