Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) για όποιον προορισμό της EasyJet επιθυμείς

easy-jet-aller-retour-air-tickets-competition


easy-jet-aller-retour-air-tickets-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη στον νέο προορισμό της easyJet ή όποιον άλλο προορισμό της easyJet επιθυμείς.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Miss bloom
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 16 Μαΐου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα εισιτήρια απαντήστε στην ερώτηση «Ποιος είναι ο νέος προορισμός της easyJet;» σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Missbloom και κερδισε 2 (δύο) εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) για όποιον προορισμό της easyJet επιθυμείς.

  • Στο Δώρο δεν περιλαμβάνεται διαμονή και οι Διοργανωτές δεν θα καλύψουν τυχόν κόστος μετάβασης στην Αθήνα από άλλη πόλη της Ελλάδος.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα πολυμηχάνημα Canon από τα Public

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα πολυμηχάνημα Canon Pixma MG2950 (εκτυπωτής, scanner, φωτοτυπικό), έγχρωμο Inkjet A4 και μελάνια. Διοργάνωση διαγωνισμού: Public (public.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

texas-holdem-newsfeast-featured

Poker Texas hold ’em Βασικές γνώσεις του παιχνιδιού πριν ξεκινήσεις να παίζεις

Το Texas hold ’em είναι το πλέον δημοφιλές παιχνίδι πόκερ στα καζίνο και τις λέσχες σήμερα. Το Poker Texas hold ’em είναι ένα παιχνίδι με κοινές κάρτες, όπου ο κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιονδήποτε συνδυασμό των πέντε κοινών καρτών μαζί με τις δύο δικές του για να συνθέσει τη χαρτωσιά του, σε αντίθεση με άλλες εκδοχές […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):