Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) για όποιον προορισμό της EasyJet επιθυμείς

easy-jet-aller-retour-air-tickets-competition


easy-jet-aller-retour-air-tickets-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη στον νέο προορισμό της easyJet ή όποιον άλλο προορισμό της easyJet επιθυμείς.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Miss bloom
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 16 Μαΐου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα εισιτήρια απαντήστε στην ερώτηση «Ποιος είναι ο νέος προορισμός της easyJet;» σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Missbloom και κερδισε 2 (δύο) εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) για όποιον προορισμό της easyJet επιθυμείς.

  • Στο Δώρο δεν περιλαμβάνεται διαμονή και οι Διοργανωτές δεν θα καλύψουν τυχόν κόστος μετάβασης στην Αθήνα από άλλη πόλη της Ελλάδος.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια κατσαρόλα ζυμαρικών από την MISKO

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό από μια κατσαρόλα ζυμαρικών. Διοργάνωση διαγωνισμού: MISKO (misko.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 03 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

tokotoukan-t-shirts-free-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δωρεάν t-shirt της επιλογής σου με μοντέρνα θέματα για όλες τις εποχές!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) t-Shirt της επιλογής σου, επιλέγοντας από  θέματα εμπνευσμένα από τα 70s, 80s, 90s, retro, humour, shocking, old school κ.α., καθώς και μεγάλη ποικιλία από ποιοτικές μπλούζες για όλες τις εποχές. Διοργάνωση διαγωνισμού: Tokotoukan Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):