Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δωρεάν διακοπές στο μαγευτικό Παρίσι για 4 ημέρες με το ταίρι σου

eiffel-tower-paris-bonus-deals-competition


eiffel-tower-paris-bonus-deals-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό διακοπές στο Παρίσι για 4 (τέσσερις) ημέρες  (3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα). Περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο 3* (αστέρων) με πρωινό γεύμα!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Bonusdeals
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τις δωρεάν διακοπές στο Παρίσι επισκεφτείτε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Bonusdeals και κερδισε δωρεάν διακοπές στο μαγευτικό Παρίσι για 4 ημέρες με το ταίρι σου. Περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο 3* με πρωινό!

  • O νικητής θα μπορεί να πάει διακοπές στο Παρίσι κατά την περίοδο 15 (δεκαπέντε) Σεπτεμβρίου μέχρι 15 (δεκαπέντε) Δεκεμβρίου 2012, κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Dior

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, unisex μοντέλο του οίκου, το Dior Technologic αξίας 460€. Διοργάνωση διαγωνισμού: Eye-Wish Optika Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 30 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):