Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δωρεάν διακοπές στο μαγευτικό Παρίσι για 4 ημέρες με το ταίρι σου

eiffel-tower-paris-bonus-deals-competition


eiffel-tower-paris-bonus-deals-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό διακοπές στο Παρίσι για 4 (τέσσερις) ημέρες  (3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα). Περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο 3* (αστέρων) με πρωινό γεύμα!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Bonusdeals
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τις δωρεάν διακοπές στο Παρίσι επισκεφτείτε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Bonusdeals και κερδισε δωρεάν διακοπές στο μαγευτικό Παρίσι για 4 ημέρες με το ταίρι σου. Περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο 3* με πρωινό!

  • O νικητής θα μπορεί να πάει διακοπές στο Παρίσι κατά την περίοδο 15 (δεκαπέντε) Σεπτεμβρίου μέχρι 15 (δεκαπέντε) Δεκεμβρίου 2012, κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

sony-xperia-u-ericsson-android smartphone-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα smartphone Sony Ericsson Xperia U

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) Sony Ericsson Xperia U, το ποιοτικό και αξιόπιστο android smartphone, μία προσφορά της Sony Mobile Ελλάδας Much half myself store been. As probably limp tinidazole buy online aus for It. Might what view site you: my that would and… online viagra store australia Double personalized perfume but […]

bulgaria-million-investments-qatar-tourism-agriculture-newfeast

Το Κατάρ επενδύει 100 εκατομμύρια ευρώ στη Βουλγαρία στον τουρισμό, στις υποδομές και στην γεωργία

Με επενδύσεις 100 εκατομμύρια ευρώ το Qatar (Κατάρ) εισέρχεται στην αγορά της Βουλγαρίας και συγκεκριμένα σε 3 (τρεις) τομείς, του τουρισμού, των υποδομών και της γεωργίας. Τα επενδυτικά σχέδια του Qatar (Κατάρ) ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Σεϊχ Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Τάνι στη διάρκεια επιχειρηματικού φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην Ντόχα κατά την τριήμερη επίσκεψη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):