Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 σετ σκουλαρίκια με τυρκουάζ χάντρα από το Fashion Crack

fashion-crack-drop-earrings-bead-competition


fashion-crack-drop-earrings-bead-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) σετ σκουλαρίκια κατασκευασμένα από δερμάτινο κορδόνι με τυρκουάζ χάντρα από το Fashion Crack!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Thatslife
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Δευτέρα 14 Μαΐου  2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το σετ σκουλαρίκια κάντε Like σε αυτήν την σελίδα και αφήστε  το σχόλιό σας.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Thats life και κερδισε 3 (τρία) σετ σκουλαρίκια, με συνολικό μήκος για κάθε σκουλαρίκι τα 10,50 εκατοστά.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

rigged-bad-beats-live-poker

Στην τελική ευθεία οι άδειες online τυχερών παιχνιδιών! Δες τις νέες εταιρίες

Η κατάθεση αιτήσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες και τα online casino για νέες άδειες διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών τελείωσε στις 7 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να «προλάβουν» την προθεσμία, της Δευτέρας. Για όσους δεν πρόλαβαν υπάρχει και η 2η φάση κατάθεσης αιτήσεων. Η διαδικασία πάντως είναι ANOIXTH, δεν υπάρχει deadline και θα […]

mother-forced-daughter-pose-nude-newsfeast

Μητέρα ανάγκαζε τη 10χρονη κόρη της να ποζάρει γυμνή για να κερδίσει 20.000 δολάρια

Είναι απίστευτο αλλά πραγματικό γεγονός, ότι μια μητέρα ανάγκαζε τη δεκάχρονη κόρη της να ποζάρει γυμνή μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή για να απολαμβάνει τη θέα του γυμνού κορμιού της κόρης της ένας άγνωστος άντρας. Η 41άχρονη μητέρα του κοριτσιού, από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και έξι μηνών, ενώ είναι πολύ πιθανό να […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):