International Stadiums Poker Tour (ISPT): Το πόκερ πάει… γήπεδο!

international-stadiums-poker-tour-wembley


international-stadiums-poker-tour-wembley

Το πρώτο τουρνουά που θα συνδυάζει live και online poker, το 2013 International Stadiums Poker Tour (ISPT), πρόκειται να λάβει χώρα σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια σε παγκόσμιο επίπεδο, στο στάδιο Wembley της Αγγλίας. Το τουρνουά υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί περίπου σε 1 (ένα) χρόνο από τώρα, με τους διοργανωτές να υπόσχονται ένα γιγαντιαίο prize pool ύψους $30.000.000 (εκατομμυρίων) δολαρίων.

Γιγαντιαίο prize pool ύψους $30.000.000 (εκατομμυρίων) δολαρίων.

Ήδη γνωστοί επαγγελματίες από όλο τον κόσμο έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, αφού πρόκειται να γίνει ο βασικός ανταγωνιστής του WSOP (World Series of Poker) στα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, όπως γίνεται και στο World Series of poker θα προβληθεί και στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ιδρυτές του τουρνουά είναι τρείς Γάλλοι: ο Bernard Tapie, ο Laurent Tapie και ο «γκουρού» του μάρκετινγκ Prosper Masquelier. Μπορεί ο Όμιλος Tapie να μην κατάφερε να έρθει σε κάποιο συμβιβασμό για την εξαγορά του FTP (Full Tilt Poker) αλλά το τουρνουά θα διεξαχθεί κανονικά στα τέλη Μαΐου του 2013.

Η παγκόσμια κοινότητα του πόκερ φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένη με αυτό το νέο εγχείρημα συνύπαρξης live και online poker σε ένα τουρνουά, κάτι το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού.

Η ιδέα του ISPT είναι τελείως καινοτόμα και θα πραγματοποιηθεί σε συνδυασμό με την εκμετάλλευση της τεχνολογικής ανάπτυξης, η οποία θα επιτρέπει σε δεκάδες χιλιάδες παίκτες από κάθε μεριά του κόσμου να παίξουν σε ψηφιακές ταμπλέτες. Οι καλύτεροι 3.000 (τρεις χιλιάδες) παίκτες που θα προκριθούν θα συνεχίσουν στο live τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου του Wembley.

To κόστος συμμετοχής θα βρίσκεται στα €600 (ευρώ), ενώ οι διοργανωτές υπολογίζουν ότι θα δημιουργηθούν τεράστια χρηματικά έπαθλα.

Μπορεί το event του Λονδίνου να είναι το πρώτο αλλά σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο καθώς υπάρχουν ήδη σχέδια για άλλα event, όπως π.χ. στο Μονακό.

ISPT (International Stadiums Poker Tour) Wembley 2012

 

Κατέβασε το poker και κέρδισε πλούσια πόκερ bonus!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

santorini-sunset-travel-competition-newsfeast

Θερινό ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους

Μπορεί με τα τερτίπια του καιρού τις προηγούμενες ημέρες στη χώρα μας να υπάρχουν αμφιβολίες ότι το καλοκαίρι ξεκινάει, ωστόσο από αστρονομική άποψη, σε ό,τι αφορά το βόρειο ημισφαίριο, αυτό θα γίνει το πρωί της Τετάρτης 21 Ιουνίου, στις 07:24, με το θερινό ηλιοστάσιο.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις αντηλιακά Korres από το It’s my life by Tina Michaelidou

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό αντηλιακά Korres. Διοργάνωση διαγωνισμού: It’s my life by Tina Michaelidou (tinamichaelidou.wordpress.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):