Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το τετραπύρηνο smartphone HTC One X με οθόνη 4,7″

htc-one-x-smartphone-greece-competition-newsfeast


htc-one-x-smartphone-greece-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό με τίτλο

«Κάνε το HTC One X δικό σου» 1 (ένα) smartphone HTC One X με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,5 GHz, με την τεράστια οθόνη των 4.7″ (ιντσών) και με κάμερα 8 megapixel.
Διοργάνωση διαγωνισμού: HTC Greece
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 06 Απριλίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

Όροι συμμετοχής


 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα δερμάτινο backpack από την Coccinelle

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα κίτρινο δερμάτινο backpack Coccinelle της σειράς Roy. Διοργάνωση διαγωνισμού: Coccinelle (coccinelle.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 (23:45) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Kenwood Smoothie Blender από τον Kotsovolo

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Kenwood Smoothie 2go Sport Blender, με τα ειδικά μπουκάλια που μετατρέπονται σε παγούρια, μπορείς να τα παίρνεις μαζί σου πάντου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Kotsovolos (kotsovolos.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 17 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):