Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 μηχανές αποτρίχωσης Philips Satin Soft

philips-satin-soft-depilation-beauty-competition-newsfeast


philips-satin-soft-depilation-beauty-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρεις) μηχανές αποτρίχωσης Philips Satin Soft, μαζί με το ειδικό βουρτσάκι απολέπισης και το εξάρτημα μασαζ και χρησιμοποίησε την παντού, ακόμα και στις απαιτητικές και ευαίσθητες  περιοχές  του γυναικείου σώματος, όπου η επιδερμίδα είναι πιο λεπτή.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Beauty blog
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη μηχανή αποτρίχωσης της Philips κάντε Like και αφήστε ένα σχόλιο σε αυτήν την σελίδα.

 

Philips Satin Soft – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Beauty blog και κερδισε 3 (τρεις) μηχανές αποτρίχωσης Philips Satin Soft.

  • Η νέα Satin Soft διαθέτει το μοναδικό σύστημα που αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο λεπτές και κοντές τρίχες, προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα από τυχόν τραβήγματα.  Είναι 100% αδιάβροχη και προσφέρει μέγιστη ευκολία στη χρήση εφόσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μέσα, όσο κι έξω από το ντους, επιτυγχάνοντας πάντα τέλεια αποτελέσματα.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

acient-crete-antiquites-greece-weapons-newsfeast

Βρέθηκε μικρό οπλοστάσιο και αρχαία αντικείμενα σε σπίτι κτηνοτρόφου στην Κρήτη

Ένα μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του Α.Τ. Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου στο σπίτι ενός 38χρονου κτηνοτρόφου στα Κάτω Καστελλιανά του δήμου Μινώα Πεδιάδος. Στην κατοχή του βρέθηκαν αυτόματο όπλο, μαχαίρια και αρχαία πήλινα αντικείμενα. Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 38χρονου που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα […]

calvin-ayre-bodog-founder-accused-newsfeast

Κατασχέθηκε το Bodog.com και διώκεται ο Καναδός ιδρυτής της εταιρείας Calvin Ayre !

Ο ιδρυτής της διαδικτυακής πλατφόρμας πόκερ Bodog, Calvin Ayre διώκεται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση με κατηγορίες για παράνομη παροχή υπηρεσιών τζόγου και για συνωμοσία για ξέπλυμα χρήματος. Ο Calvin Ayre ήταν ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της διαδικτυακής πλατφόρμας πόκερ Bodog από τότε που η εταιρεία ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες τζόγου. Τα κεντρικά γραφεία του Bodog βρίσκονται στην Κόστα Ρίκα και η εταιρεία διαχειριζόταν δισεκατομμύρια […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):