Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι φούξια πλατφόρμες Καλογήρου Private Label

kalogirou-private-label-pink-platform-miss-bloom-competition-newsfeast


kalogirou-private-label-pink-platform-miss-bloom-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι καστόρινες πλατφόρμες από την ανανεωμένη συλλογή Καλογήρου Private Label σε φούξια απόχρωση.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Miss Bloom
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τρίτη 10 Απριλίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού συμπληρώστε τα στοιχεία σας σε αυτήν τη σελίδα.

 

Μiss Bloom’s tips

  • Φόρεσε τις φούξια πλατφόρμες με ένα παντελόνι καμπάνα και ένα λευκό μπλουζάκι με λεπτομέρειες από δαντέλα. Για ένα επίκαιρο και colour-block αποτέλεσμα, συνδύασε τις με κόκκινο top.
  • Μην διστάσεις να φορέσεις τα wedges με ένα μίνι φόρεμα σε γραμμή σάκο, είτε εμπριμέ με συναφείς αποχρώσεις, είτε μονόχρωμο, συνθέτοντας ένα look για όλες τις ώρες.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Dogiakos resigned from the Union of Judges and Prosecutors after the announcement about Koufontina

Ντογιάκος: Παραίτηση από την Ένωση Δικαστών – Εισαγγελέων μετά την ανακοίνωση για Κουφοντίνα

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, παραιτήθηκε από μέλος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (Ε.Δ.Ε.) μετά την τελευταία ανακοίνωση της Ε.Δ.Ε. (24.2.2021) η οποία αφορούσε τον κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα. Συγκεκριμένα, μέσω της ανακοίνωσής της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, έκανε έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει την στάση της στο θέμα του απεργού πείνας και δίψας, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):