Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι φούξια πλατφόρμες Καλογήρου Private Label

kalogirou-private-label-pink-platform-miss-bloom-competition-newsfeast


kalogirou-private-label-pink-platform-miss-bloom-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι καστόρινες πλατφόρμες από την ανανεωμένη συλλογή Καλογήρου Private Label σε φούξια απόχρωση.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Miss Bloom
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τρίτη 10 Απριλίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού συμπληρώστε τα στοιχεία σας σε αυτήν τη σελίδα.

 

Μiss Bloom’s tips

  • Φόρεσε τις φούξια πλατφόρμες με ένα παντελόνι καμπάνα και ένα λευκό μπλουζάκι με λεπτομέρειες από δαντέλα. Για ένα επίκαιρο και colour-block αποτέλεσμα, συνδύασε τις με κόκκινο top.
  • Μην διστάσεις να φορέσεις τα wedges με ένα μίνι φόρεμα σε γραμμή σάκο, είτε εμπριμέ με συναφείς αποχρώσεις, είτε μονόχρωμο, συνθέτοντας ένα look για όλες τις ώρες.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

htc-sensation-xl-beats-audio-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το smartphone HTC Sensation XL με Beats Audio με οθόνη 4.7″

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Sensation XL με Beats Audio με την τεράστια οθόνη των 4.7″ (ιντσών) τεχνολογίας Super LCD με ανάλυση WVGA 800×480. Διοργάνωση διαγωνισμού: HTC Greece Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την […]

baianas-summer-accessory-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 100 Baianas βραχιόλια σε καλοκαιρινά χρώματα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 100 (εκατό) αξεσουάρ – βραχιόλια Baianas σε 11 (έντεκα) λαμπερά χρώματα, για να φωτίσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Baianas Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα χρωματιστά αξεσουάρ Baianas στο χρώμα της επιλογής σας κάντε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):