Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 αντίτυπα του βιβλίου Ίχνη στο Χιόνι του συγγραφέα Γιώργου Λίλλη από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

footprints-in-snow-metaixmio-book-traces-competition-newsfeast


footprints-in-snow-metaixmio-book-traces-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) αντίτυπα του βιβλίου Ίχνη στο Χιόνι (μυθιστόρημα) του συγγραφέα Γιώργου Λίλλη, από τις  Εκδόσεις Μεταίχμιο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Clickatlife
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού συμπληρώστε τα στοιχεία σας σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής


Ίχνη στο χιόνι
– Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μάρτιος 1948: ο δεκάχρονος Περικλής Αδάμος γίνεται μάρτυρας της στυγνής δολοφονίας των γονιών του από τους στρατιώτες του Εθνικού Στρατού κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου. Έχοντας χάσει τα πάντα, διαφεύγει με τους αντάρτες στα βουνά της Ευρυτανίας. Κυνηγημένος, κάτω από αντίξοες συνθήκες, θα ζήσει από κοντά το μίσος, τον φόβο, την απώλεια, τον πόνο, τον θάνατο. Εξήντα χρόνια αργότερα, θα αφηγηθεί την ιστορία του σ’ έναν νεαρό ερευνητή, αναζητώντας στη μνήμη του ανθρώπους, τόπους και γεγονότα. Γραμμένο με γρήγορους ρυθμούς, σασπένς και κινηματογραφικό ρεαλισμό που καθηλώνει, το μυθιστόρημα παρακολουθεί τον αγώνα εκείνου του παιδιού να χτίσει από την αρχή τη ζωή του, παλεύοντας με τα φαντάσματα που στοίχειωσαν την ψυχή του.

  • Πάρτε μία γεύση από το βιβλίο εδώ

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

sales-newsfeast-featured

Σήμερα ξεκινούν και επίσημα οι χειμερινές εκπτώσεις για το 2012

Οι έμποροι περιμένουν να δουν τους τζίρους τους να ανεβαίνουν από σήμερα για να πάρουν μία ανάσα από την συνεχόμενη πτωτική πορεία της αγοραστικής κίνησης. Επίσημα ξεκινάνε σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, οι χειμερινές εκπτώσεις για το 2012, οι οποίες θα τελειώσουν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Οι καταστηματάρχες πιστεύουν ότι η αγορά θα κινηθεί, μετά τα χαμηλά επίπεδα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):