Διαγωνισμός για να Κερδίσεις πέντε διπλές προσκλήσεις για την έκθεση Δεινόσαυροι

dinosaurs-exhibition-the-mall-athens-competition-newsfeast


dinosaurs-exhibition-the-mall-athens-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) διπλές προσκλήσεις για την έκθεση Δεινόσαυροι, τη δημοφιλή περιοδεύουσα έκθεση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Babysmart
Ημερομηνία

κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Δευτέρα 16 Απριλίου 2012 (18:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο τις προσκλήσεις του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Οι «Δεινόσαυροι» αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς περιοδεύουσες εκθέσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου και έχουν ήδη βρεθεί σε πολλές πόλεις της Ευρώπης, ενώ για πρώτη φορά επισκέπτονται την Αθήνα σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Η έκθεση, περιέχει μία σειρά από ρομποτικούς δεινόσαυρους σε φυσικό μέγεθος, με ρεαλιστική κίνηση οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στο «φυσικό» περιβάλλον τους, μέσα από το σκηνικό διάκοσμο του γνωστού σκηνογράφου Αντώνη Χαλκιά. Επιπλέον, μια σειρά από διαδραστικές δραστηριότητες καλούν τον επισκέπτη να μπει σε ρόλο ερευνητή βάζοντάς τον να κάνει ακόμη και εικονικές ανασκαφές, ενώ εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό εξηγεί έως και τα πιο κρυφά μυστικά των δημοφιλών δεινοσαύρων, όπως, μεταξύ άλλων, του T Rex και του Βαρυόνυχα.

Ωράριο λειτουργίας:

  • Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00 – 21:00
  • Σάββατο: 10:00 – 22:00
  • Κυριακή: 10:00 – 20:00

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα τριήμερο σε ξενώνα στα Τρίκαλα Κορινθίας

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, στον ξενώνα Θέασις στα Τρίκαλα Κορινθίας. Διοργάνωση διαγωνισμού:  Πάμε Διακοπές Παντού (pamediakopespantou.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Άφιξη Παρασκευή 22 Απριλίου & αναχώρηση Κυριακή 24 Απριλίου 2016, […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις το iPad2 την αγαπημένη σου ταμπλέτα της Apple

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) καινούργιο iPad 2, τη νέα ταμπλέτα από την πρωτοποριακή εταιρεία Apple. Διοργάνωση διαγωνισμού: Greek Radar Κλήρωση διαγωνισμό (ώρα): Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί Live την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 (15:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα της εταιρείας Apple, το iPad2 επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα. Όροι συμμετοχής στην ίδια σελίδα. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):