Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 κιβώτια της γεύσης Crunch της εβδομάδας (γκοφρέτα ή σοκολάτα)

crunch-snack-bite-the-rules-competition-newsfeast


crunch-snack-bite-the-rules-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) κιβώτια της γεύσης Crunch της εβδομάδας (γκοφρέτα ή σοκολάτα), μαντεύοντας σωστά αν είναι κάποια γεύση σοκολάτας Crunch ή είναι η γκοφρέτα Crunch Snack.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Crunch
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Δευτέρα 09 Απριλίου 2012 (12:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού μαντέψτε σωστά τη γεύση σε αυτήν τη σελίδα.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα tablet ΜLSiQTab και ένα πλοηγό ΜLS Destinator από το Derby

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα tablet ΜLSiQTab Atlas, με οθόνη 7 ιντσών με πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά και τον κορυφαίο πλοηγό ΜLS Destinator 43 tsp, που του μιλάτε και σας πάει με ασφάλεια στον προορισμό σας! Διοργάνωση διαγωνισμού: To Derby (maktv.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 (20:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο […]

Υγεία: «Έγκλημα» για την καρδιά μας το πρωινό γεύμα

Τον σημαντικό ρόλο της διατροφής και την αξία του πρωινού γεύματος, την επιρροή των κοινωνικοοικονομικών παραγόντων, τον ρόλο της ψυχικής υγείας και την θετική επίδραση της φυσικής δραστηριότητας στην καρδιαγγειακή υγεία, διαπιστώνει η μελέτη «Κορινθία», που εκπονήθηκε από μεγάλη ομάδα καρδιολόγων και επιστημόνων!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):