Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 τυπωμένες κούπες πορσελάνης με φωτογραφία ή το λογότυπο της επιλογής σου

printed-photo-company-logo-china-mug-competition-newsfeast


printed-photo-company-logo-china-mug-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) τυπωμένες κούπες πορσελάνης με μία φωτογραφία της επιλογής σου ή ακόμη και το λογότυπο της επιχείρησης σου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Typografos
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 (14:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού αφήστε ένα σχόλιο και κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Typografos και κερδισε δωρο 1 (μία) τυπωμένη κούπα πορσελάνης. Οι τυχεροί θα είναι 10 (δέκα).

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

sony-xperia-s-black-123pame-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα smartphone Sony Xperia S Black με κάμερα 12.1 megapixel και επεξεργαστή 1.50GHz

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone Sony Xperia S Black, με οθόνη 4,3″, επεξεργαστή στα 1.50GHz και κάμερα 12.1 megapixel για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη, αξίας 599€ Διοργάνωση διαγωνισμού: 123pame Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 04 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone Sony Xperia S Black του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.   […]

greek army

Εργαζόμενοι για ΟΑΕΔ και εφορία, εθελοντές για ΕΦΚΑ και Στρατό οι εθνοφύλακες

”Να ξεκαθαρίσει το συγκεχυμένο καθεστώς αναφορικά με τα εργασιακά δικαιώματα των Εθνοφυλάκων, ζητά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.” Λύση στο οξύ πρόβλημα με τα εργασιακά δικαιώματα των Εθνοφυλάκων της χώρας ζητά ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης με Ερώτηση που κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Όπως τονίζει, παρά […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):