Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 τυπωμένες κούπες πορσελάνης με φωτογραφία ή το λογότυπο της επιλογής σου

printed-photo-company-logo-china-mug-competition-newsfeast


printed-photo-company-logo-china-mug-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) τυπωμένες κούπες πορσελάνης με μία φωτογραφία της επιλογής σου ή ακόμη και το λογότυπο της επιχείρησης σου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Typografos
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 (14:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού αφήστε ένα σχόλιο και κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Typografos και κερδισε δωρο 1 (μία) τυπωμένη κούπα πορσελάνης. Οι τυχεροί θα είναι 10 (δέκα).

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

fondue-fountain-unique-shop-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία συσκευή Φοντύ σε Σχήμα Συντριβάνι

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) συσκευή Φοντύ σε Σχήμα Συντριβάνι, κατάλληλη για επικάλυψη φρούτων και δημιουργία μοναδικών επιδορπίων, με διακόπτες που ελέγχουν την αυξομείωση της θερμοκρασίας του φοντύ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Unique shop Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να […]

inglesina-tripstroller--mandarino-colour-mama-peinaw-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 ιταλικά καρότσια Inglesina Trip σε χρώμα mandarino

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) ιταλικά καρότσια Inglesina Trip σε χρώμα mandarino, με ανακλινόμενη πλάτη, ρυθμιζόμενο υποπόδιο στήριξης ποδιών και βάρος 6,6 κιλά! Διοργάνωση διαγωνισμού: Eimaimama Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 17 Ιουλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Eimaimama και κερδισε δωρο 3 (τρία) μοναδικά ιταλικά καρότσια Inglesina […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):