Τέλος η εκπομπή αναλογικού σήματος στην Αττική από 6 Ιουλίου 2012

digea-newsfeast


digea-newsfeast

Όσοι κάτοικοι του λεκανοπεδίου δεν διαθέτουν ψηφιακό αποκωδικοποιητή, δεν θα έχουν τηλεοπτική εικόνα (αναλογική), αφού παύει η εκπομπή του αναλογικού σήματος από τον Υμηττό! Την απόφαση αυτή έλαβαν οι Υπουργοί Μεταφορών και Επικρατείας Μάκης Βορίδης και Παντελής Καψής.

Τέλος στο σήμα αναλογικής τηλεόρασης για την Αττική από τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου 2012 (στις 03:00 π.μ.)!

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Την 03:00 πρωινή της 6ης Ιουλίου 2012, παύει η εκπομπή με αναλογική τεχνολογία από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός», όσων τηλεοπτικών προγραμμάτων εκπέμπονται ήδη και με ψηφιακή τεχνολογία από το κέντρο αυτό»

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Οι μυστηριώδεις δομές των «Θεών» σε όλο τον κόσμο [video]

Θεωρούνται ως Θεοί από τους αρχαίους Σουμέριους. Αυτά τα όντα ήρθαν από τα αστέρια στον κόσμο μας εδώ και πολύ καιρό με σκοπό τη δημιουργία και την καθοδήγηση της ανθρωπότητας, καθώς επίσης και για τη συλλογή πόρων που ήταν άφθονη στα εδάφη μας.

Έχετε παλιές κασέτες που τις θέλετε; Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να τις αντιγράψετε στον υπολογιστή σας!

Η τεχνολογία συνεχώς βελτιώνεται, με αποτέλεσμα πολλά πράγματα που κάποτε θεωρούσαμε καινοτόμα, πλέον να είναι ξεπερασμένα. Οι βιντεοκασέτες είναι ένα από αυτά τα αντικείμενα, που πλέον σκονίζονται σε αποθήκες. Δε θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε να μεταφέρουμε όλες τις αναμνήσεις που έχουμε καταγράψει σε αυτές, σε ένα πιο καινούριο μέσο, όπως είναι ο υπολογιστής μας; […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):