O Oliver Speidel έχει πάρει «φωτιά» στο Asian Poker Tour Philippines!

oliver-Speidel-apt-poker-tournament-philippines-newsfeast


oliver-Speidel-apt-poker-tournament-philippines-newsfeast

«Φωτιά» φαίνεται να έχει πάρει ο Αυστραλός Oliver Speidel από τη Μελβούρνη, μετά τη νίκη του στο Manny Pacquiao World Poker Tour Manila τον Δεκέμβρη του 2011. Τον Ιανουάριο κατέκτησε το Aussie Millions Main Event για AUD $1,6 εκατομμύρια, ενώ έφτασε και στο τελικό τραπέζι του ANZPT Main Event τον Μάρτη του 2012. Τώρα, ο Speidel επέστρεψε στην Manila, με 94,325 μάρκες, έχοντας το προβάδισμα της Day 1a του APT Philippines USD $2.700 buy-in Main Event.

Η ημέρα ξεκίνησε με 120 (εκατόν είκοσι) παίκτες να κάθονται στα τραπέζια πόκερ του Genting Club του Resorts World Manila και τελείωσε μόνο με 59 (πενήντα εννέα) «επιζώντες». Ο Αυστραλός Speidel απέκτησε μεγάλη φόρα περίπου στην μέση της ημέρας, όταν απέκλεισε τον Hirotoshi Nakabo με τις ντάμες του απέναντι στο A-K του Ιάπωνα.

Δεν πέρασε πολλή ώρα από εκείνη τη στιγμή και ο Speidel πέτυχε πάλι ντάμες με τις οποίες απέκλεισε ταυτόχρονα τον David Steicke από το Hong Kong (που κρατούσε 7-7) και ακόμα έναν παίκτη με εννιάρια. Αυτό το hand ήταν που έστειλε τον Speidel στην κορυφή του Chip lead, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει μέχρι εκείνο το σημείο 70,000 μάρκες.

Ο Speidel, μπορεί να είναι στην 1η (πρώτη) θέση αλλά νιώθει την καυτή ανάσα του Conrad Coetzer από τη Νότιο Αφρική, ο οποίος έχει συγκεντρώσει 92,750 μάρκες και βρίσκεται ακριβώς πίσω του.

Πολλοί είναι οι αξιοσημείωτοι παίκτες που κατάφεραν να «επιβιώσουν» και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη ημέρα όπως ο πρωταθλητής APT Philippines Heads-up Philip Padron (62,150), o Αμερικανός σπεσιαλίστας στο High Roller Mclean Karr (54,150), ο Νορβηγός Kai Paulsen (46,350), ο Ken Wong (39,175) που τερμάτισε 2ος (δεύτερος) στο Aussie Millions 2012 και ο πρωταθλητής του APT Asian Series Goa Main Event Sangeeth Mohan (32,200).

Παίξε στη Betfair Texas Holdem Online και επωφελήσου απ’ όλες της Betfair προσφορές Πόκερ!


Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Celebrities: Η Τσέχα Λολίτα Petra Nemcova μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο!

Ο παλμός της showbiz χτυπά ακόμα δυνατά στις Κάννες και η Petra Nemcova μας ταξιδεύει με τον πιο sexy τρόπο σε περασμένες δεκαετίες. H Τσέχα καλλονή, βγήκε από τα ρούχα της και φόρεσε ένα pin-up bikini ποζάροντας με παιχνιδιάρικη διάθεση στην παραλία. Οι sexy καμπύλες της διαγράφονται κάτω από το στενό μαγιό, ενώ το κόσμημα που […]

Όραση: Κίνδυνος για το μωρό από το κάπνισμα της εγκύου

Οι γυναίκες που καπνίζουν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να προκαλούν μόνιμες βλάβες στα μάτια των παιδιών τους, οι οποίες ανοίγουν το δρόμο για την εμφάνιση γλαυκώματος όταν μεγαλώσουν, σύμφωνα με μία νέα έρευνα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):