Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα γυναικείο Ρολόι Loisir προσφορά του νέου καταστήματος Oxette & Loisir

oxette-loisir-fashion-wrist-watch-competition-newsfeast


oxette-loisir-fashion-wrist-watch-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) γυναικείο ρολόι Loisir, προσφορά του νέου καταστήματος Oxette & Loisir που ανοίγει σε λίγες μέρες στην Κέρκυρα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Oxette & loisir Corfu
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 1 Απριλίου 2012 (22:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα και αφήστε 1 (ένα) σχόλιο σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο  διαγωνισμο της εταιρείας Oxette & Loisir και κερδιστε δωρο 1 (ένα) γυναικείο ρολόι Loisir. Το δωρο του νικητή δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δωρα.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

The Nation: Οι συκοφαντίες των ΜΜΕ κατά του Trump θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον της Αμερικής

Μια μεγάλης κλίμακας ενημερωτική εκστρατεία που ξεκίνησε εναντίον του Donald Trump και τους εκπροσώπους της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ, θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο το μέλλον της Αμερικανικής Δημοκρατίας, αλλά και ολόκληρη την υπάρχουσα παγκόσμια τάξη, λέει ο αρθρογράφος του περιοδικού The Nation, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας Stephen Cohen.

egyptians-summer-sex-experts

Οι Αιγύπτιοι έκαναν σεξ μόνο το καλοκαίρι! Δείτε τι λένε οι ειδικοί!

Κόντρα σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία των ερευνητών, μια νέα αποκάλυψη, έρχεται να μας δώσει μια απολύτως σαφή εικόνα της σεξουαλικής ζωής των Αιγυπτίων κατά την αρχαιότητα: Έκαναν σεξ κυρίως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο! Παρά το γεγονός, πως οι περισσότεροι επιστήμονες έχουν αποδείξει πως οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν αρνητική επίπτωση στα επίπεδα της λίμπιντο, αλλά […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):