Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 6 κρέμες ημέρας της εταιρείας Vichy

vichy-liftactive-day-cream-normal-competition-newsfeast


vichy-liftactive-day-cream-normal-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) από τις 6 (έξι) κρέμες ημέρας της εταιρείας Vichy, κατάλληλες για τη δική σου επιδερμίδα! Οι τυχερές θα είναι 6 (έξι).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Vichy Greece
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 (15:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε 1 (μία) από τις 6 (έξι) κρέμες ημέρας Vichy, αφήστε με σχόλιο τη φράση «Οι γυναίκες γιορτάζουν με Vichy!» κάτω από αυτό το άρθρο.

 

Συμβουλές περιποίησης από την Vichy Greece

  1. Εάν αισθάνεστε ότι η αντιγηραντική σας κρέμα δεν απλώνεται εύκολα, μπορεί να οφείλεται στη θερμοκρασία της. Βάλτε λίγη πρώτα στην (καθαρή φυσικά) παλάμη του χεριού σας, τρίψτε την ώστε να πάρει τη θερμοκρασία του σώματός σας και απλώστε την στη συνέχεια!
  2. Εάν κοιμάστε ανάσκελα θα αποφύγετε τη δημιουργία πολλών ρυτίδων στον πρόσωπό σας. Εάν σας είναι δύσκολο, τότε φροντίστε να έχετε μεταξωτή μαξιλαροθήκη καθώς η λεία και απαλή υφή της είναι πιο απαλή και με το δέρμα σας. Φορέστε την αντιγηραντική σας κρέμα πριν κοιμηθείτε και έτσι θα έχετε διπλή δράση κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  3. Περίπου το 80% των ρυτίδων οφείλονται στον ήλιο, ο οποίος βλάπτει ακόμη και το χειμώνα. Ποτέ δεν είναι αργά να αρχίσετε να προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο! Τις ημέρες με λίγη ηλιοφάνεια η αντιγηραντική σας κρέμα με αντηλιακά φίλτρα είναι αρκετή, αλλά τις ηλιόλουστες ημέρες απαιτείται οπωσδήποτε και αντηλιακό προϊόν.
  4. Aν συνηθίζετε το πρωί να έχετε πρήξιμο κάτω από τα μάτια και γενικά πρησμένο πρόσωπο, αποφεύγετε τα πολλά υγρά πριν κοιμηθείτε. Ρίξτε κρύο νερό στα βλέφαρα και το πρόσωπό σας ή απλώστε για λίγα λεπτά μια κρύα καθαρή πετσέτα.
  5. Tα Serum (σέρουμ) δεν είναι απλά μόδα. Είναι ό,τι καλύτερο, και ό,τι πιο συμπυκνωμένο μπορείτε να προσφέρετε στο δέρμα σας και μάλιστα θα δείτε τα αποτελέσματα στα πρώτα 10 (δέκα) λεπτά.

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την χορευτική παράσταση Rock The Ballet στο θέατρο Badminton

Διαγωνισμός:  Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την χορευτική παράσταση Rock the ballet, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο θέατρο Badminton στο Γουδί, Αθήνα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Thesout Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2012 ( 14:00 ) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος   Δείτε απόσπασμα από την παράσταση Rock The Ballet του Rasta Thomas. src

Tips Ομορφιάς: Θαλασσινό αλάτι για την ακμή !

Το αλάτι κάνει το δέρμα πιο μαλακό, εύπλαστο και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και της κυτταρίτιδας. Λειτουργεί ως μια ενυδατική κρέμα για το ξηρό σκασμένο δέρμα και εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):