Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δωροεπιταγές Ticket Car για καύσιμα αξίας 500€

sms-fuel-xrysh eykairia-competition-newsfeast


sms-fuel-xrysh eykairia-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό δωροεπιταγές Ticket Car, για να τις εξαργυρώσετε σε καύσιμα κίνησης ή θέρμανσης από τα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα, συνολικής αξίας 500€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε.
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο τα καύσιμα του διαγωνισμού στείλτε ΧΕ στον πενταψήφιο αριθμό 19100.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού

Στην έγκυρη συμμετοχή ο Συμμετέχων θα λαμβάνει μήνυμα, το οποίο θα έχει ως εξής:

  • «Η συμμετοχή σας καταγράφηκε. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο έντυπο και στο site της Χρυσής Ευκαιρίας στις 18/3/2012.  Ευχαριστούμε».

Η χρέωση του μηνύματος είναι 1,23€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, Mediatel). Οι δωροεπιταγές συνολικής αξίας 500€ (ευρώ) εξαργυρώνονται στα συνεργαζόμενα με την εταιρία Edenred Vouchers Service SA πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε την λίστα με τα συνεργαζόμενα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα (εδώ).

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

htc-desire-z-appgaraz-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα smartphone HTC Desire Z με οθόνη 3.7″ και κάμερα 5 MP

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Desire Z με οθόνη 3.7″ S-LCD capacitive touchscreen, επεξεργαστή στα 800MHz και κάμερα 5 MP (megapixels). Διοργάνωση διαγωνισμού: Appgaraz Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.   Πάρε μέρος τώρα πατώντας […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):