Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δωροεπιταγές Ticket Car για καύσιμα αξίας 500€

sms-fuel-xrysh eykairia-competition-newsfeast


sms-fuel-xrysh eykairia-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό δωροεπιταγές Ticket Car, για να τις εξαργυρώσετε σε καύσιμα κίνησης ή θέρμανσης από τα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα, συνολικής αξίας 500€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε.
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο τα καύσιμα του διαγωνισμού στείλτε ΧΕ στον πενταψήφιο αριθμό 19100.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού

Στην έγκυρη συμμετοχή ο Συμμετέχων θα λαμβάνει μήνυμα, το οποίο θα έχει ως εξής:

  • «Η συμμετοχή σας καταγράφηκε. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο έντυπο και στο site της Χρυσής Ευκαιρίας στις 18/3/2012.  Ευχαριστούμε».

Η χρέωση του μηνύματος είναι 1,23€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, Mediatel). Οι δωροεπιταγές συνολικής αξίας 500€ (ευρώ) εξαργυρώνονται στα συνεργαζόμενα με την εταιρία Edenred Vouchers Service SA πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε την λίστα με τα συνεργαζόμενα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα (εδώ).

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-smartphone-htc-one-bestprice-phaistos-networks-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 τετραπύρηνα smartphone κινητά HTC One 32 GB

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) smartphone HTC One, από την HTC, στο διαγωνισμό με τίτλο «Κέρδισε το νέο HTC One». Διοργάνωση διαγωνισμού: Bestprice.gr, HTC, Phaistos Networks A.E., ΒΙ ΕΝΤ Ο Διαφημιστική Συμβουλευτική Α.Ε.. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.   […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα ζευγάρι Adidas Ultra Boost από το Running Magazine

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το νέο Adidas Ultra Boost 2016 μοντέλο, ένα από τα κορυφαία δρομικά παπούτσια. Διοργάνωση διαγωνισμού: Running Magazine (runningmagazine.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 10 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):