Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 διπλά εισιτήρια για την αγαπημένη σου ταινία σε όλους τους κινηματογράφους Ster Cinemas

ster-cinemas-double-passes-competition-poster-newsfeast


ster-cinemas-double-passes-competition-poster-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία σε όλους τους κινηματογράφους των Ster Cinemas (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Χανιά).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Movies Central
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού απαντήστε στην ερώτηση «Ποια μέρα πέφτει φέτος η ημέρα Τρίτη και 13;» σε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Από το δώρο των 5 (πέντε) διπλών εισιτηρίων στα Ster Cinemas του διαγωνισμού εξαιρούνται οι (τρισδιάστατες) προβολές 3D. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

htc-one-x-android-smartphone-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το τετραπύρηνο Android smartphone HTC One X με οθόνη 4,7″ και ήχο Beats audio

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC One X με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,5 GHz, οθόνη 4.7″ (ίντσες), κάμερα 8 megapixel και κρυστάλλινο ήχο χάρη στο Beats Audio, αξίας €699 (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: E-go Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε […]

attica-zoological-park-talc-magazine-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 διπλές προσκλήσεις για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρεις) διπλές προσκλήσεις για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Κάθε τυχερός θα κερδίσει από μια διπλή πρόσκληση για έναν ενήλικα και ένα παιδί 3-12 ετών. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ταλκ Εκδοτική (Talk free press), Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (Attica Zoological Park). Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 19 Μαΐου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):