Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία Sony Full High Definition 2D και 3D τηλεόραση 46″

sony-tv-full-high-definition-3d-sport-competition-newsfeast


sony-tv-full-high-definition-3d-sport-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) τηλεόραση 2D και 3D Full High Definition 46″ (ιντσών) της εταιρείας Sony, καθηλωθείτε σε μια αυθεντική κινηματογραφική ατμόσφαιρα και μετατρέψτε την τηλεόρασή σας στο επίκεντρο της οικιακής ψυχαγωγίας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Sport.gr
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (ώρα): Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 (12:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες δισγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του Sport.gr και κερδίστε μία τηλεόραση Full High Definition 2D και 3D με οθόνη 46″ (ιντσών). Από το διαγωνισμο θα αναδειχθεί 1 (ένας) νικητής και 2 (δύο) επιλαχόντες.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

greek-tax-changes-greece

Φόροι 71% στους ελεύθερους επαγγελματίες των 2.000 ευρώ

Η φορολόγηση της ιδιωτικής παραγωγής αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από τις υπηρεσίες που παρέχει το κράτος προς τους πολίτες του και κυρίως εκείνους τους πολίτες που παράγουν τον πλούτο προς φορολόγηση. Φυσικά φόρους πληρώνουν και οι υπάλληλοι του κράτους, πλην όμως αυτοί οι φόροι δεν είναι τίποτε άλλο από τον τρόπο που το κράτος […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στη Πρέβεζα από το Μαντείο Δωδώνης Ιωαννίνων

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο ‘Αλκυόνη ενοικιαζόμενα διαμερίσματα’ στην πανέμορφη Λυγιά Πρέβεζας. Διοργάνωση διαγωνισμού: Μαντείο Δωδώνης Ιωαννίνων (dmanteio.blogspot.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):