Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το smartphone HTC Wildfire S με κάμερα 5 megapixel και φλας

htc-greece-series-one-competition-newsfeast


htc-greece-series-one-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone κινητό HTC Wildfire S με οθόνη 3,2″, κάμερα 5 megapixel αυτόματης εστίασης και φλας και βάρος 105 γραμμάρια (με την μπαταρία).
Διοργάνωση διαγωνισμού: HTC Greece
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012 (18:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone της εταιρείας HTC αφήστε ένα σχόλιο, με μια ατάκα για την πρώτη εντύπωση που σχηματίσατε βλέποντας τη νέα σειρά HTC One, σε αυτό το άρθρο.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Οι 10 καλύτερες ατάκες, του διαγωνισμού, που θα ξεχωρίσουν θα μπουν στην κλήρωση και ένας τυχερός θα κερδίσει το smartphone HTC Wildfire S.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

retired-police-officer-accused-murder-rape

Συνταξιούχος αστυνομικός κατηγορείται για βιασμούς και δολοφονίες

Ένας πρώην αστυνομικός στη Ρωσία ο οποίος κατηγορείται για τους βιασμούς και τις δολοφονίες 23 (είκοσι τριών) γυναικών στην ανατολική Σιβηρία από το 1994 ως το 1999, αφού διέφυγε επί 18 (δεκαοκτώ) έτη την οποιαδήποτε ποινική δίωξη, συνελήφθη τελικά χθες, όπως ανακοίνωσε στη Μόσχα η αρμόδια για τις ποινικές διώξεις επιτροπή έρευνας. Σύμφωνα με το […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια περιποίηση μαλλιών από το κομμωτήριο Andy Kaizer

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό λούσιμο, χτένισμα και κόψιμο ψαλίδας με τη καινούργια υπηρεσία Split-Ender Pro. Διοργάνωση διαγωνισμού: Andy Kaizer elite hair house (andykaizer.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 22 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):