Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το smartphone HTC Sensation XL με Beats Audio με οθόνη 4.7″

htc-sensation-xl-beats-audio-competition-newsfeast


htc-sensation-xl-beats-audio-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Sensation XL με Beats Audio με την τεράστια οθόνη των 4.7″ (ιντσών) τεχνολογίας Super LCD με ανάλυση WVGA 800×480.
Διοργάνωση διαγωνισμού: HTC Greece
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Εκκλησία: Αφού παντρεύτηκες ζήσε ως παντρεμένος

Αφού παντρεύτηκες ζήσε ως παντρεμένος. Το λέγω αυτό διότι παρατηρείται το φαινόμενο, κάποιοι χριστιανοί που επέλεξαν τον έγγαμο βίο μετά από μερικά χρόνια να ξυπνά μέσα τους ένας «θείος ζήλος» ο οποίος γεννά λογισμούς και συμπεριφορές που τους απομακρύνουν από τα συζυγικά τους καθήκοντα.

sweet-onion-handcrafts-giveaway-vintage-clutch-bag

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα χειροποίητο Vintage Clutch τσαντάκι της Sweet Onion

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) χειροποίητο Vintage Clutch τσαντάκι (bag), φτιαγμένο από την Sweet Onion. Διοργάνωση διαγωνισμού: Sweet Onion Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα, share (κοινοποίηση) στον τοίχο σου στο facebook τη φωτογραφία και αφήνοντας ένα σχόλιο λέγοντας […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):