Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 Shark Baby Cooler και ένα κιβώτιο Shark energy drink

shark-baby-cooler-beverage-competition-newsfeast


shark-baby-cooler-beverage-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) Shark Baby Cooler και 1 (ένα) κιβώτιο Shark  energy drink.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Sony Computer Entertainment Europe Limited
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like (μου αρέσει) και share (κοινοποίηση) αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο 2 (δύο) Shark Baby Cooler και 1 (ένα) κιβώτιο Shark  energy drink κοινοποιώντας τον διαγωνισμό στην προσωπική σας σελίδα και έπειτα να συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα με τα στοιχεία σας.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

attiki-honey-superior-taste-award-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις προϊόντα της εταιρείας μέλι Αττική για 5 τυχερούς

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό προϊόντα της εταιρείας μέλι Αττική. Οι τυχεροί του διαγωνισμού θα είναι 5 (πέντε). Διοργάνωση διαγωνισμού: Μέλι Αττική (Attiki Honey) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, ανεβάστε μία καλοκαιρινή φωτογραφία σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Attiki Honey και κερδισε δωρο προϊόντα της εταιρείας μέλι Αττική. […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Kenwood Smoothie Blender από τον Kotsovolo

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Kenwood Smoothie 2go Sport Blender, με τα ειδικά μπουκάλια που μετατρέπονται σε παγούρια, μπορείς να τα παίρνεις μαζί σου πάντου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Kotsovolos (kotsovolos.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 17 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):