Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 σεσουάρ Shine Therapy της εταιρείας Remington

remington-shine-therapy-hair-dryer-competition-newsfeast


remington-shine-therapy-hair-dryer-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) σεσουάρ Shine Therapy της εταιρείας Remington για ταυτόχρονο styling και περιποίηση της τρίχας για τις πιο hot εμφανίσεις σου!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Glamour magazine
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το σεσουάρ του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

 

Shine Therapy Remington D4444 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μέσω του σεσουάρ Shine Therapy μπορείτε να τρέφετε απευθείας την τρίχα καθώς φορμάρετε τα μαλλιά σας εμπλουτίζοντάς την με όλα τα απαραίτητα συστατικά, όπως Avocado oil το οποίο είναι πλούσιο σε Βιταμίνες A,E και D.  Το σεσουάρ (πιστολάκι μαλλιών) Shine Therapy της Remington έχει κεραμική σχάρα με Tourmaline για ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και γρήγορο στέγνωμα, τεχνολογία ιόντων για απαλά μαλλιά και αποφυγή στατικού ηλεκτρισμού, στόμιο φορμαρίσματος για στέγνωμα και ακριβές styling.

  • Ισχύς: 2000 W
  • Αριθμός Ταχυτήτων: 2 (δύο)
  • Κλίμακες Θερμοκρασίας: 3 (τρεις)
  • Ρύγχος Ισιώματος: Ναι

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στο Ξυλόκαστρο από την Χρυσή Ευκαιρία

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος) με 2 πολυτελείς διανυκτερεύσεις με πρωινό, για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Le Convivial Luxury Suites & Spa στο Ξυλόκαστρο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε. (xe.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

cleaning-lady-steals-train-sweden

Κλεμμένο τρένο με οδηγό καθαρίστρια «μπήκε» μέσα σε σπίτι [βίντεο]

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη χώρα της Σουηδίας. Το περίεργο ατύχημα είχε για πρωταγωνίστρια μια καθαρίστρια και 1 (ένα) τρένο και συνέβη στη Στοκχόλμη. Η γυναίκα έκλεψε την αμαξοστοιχία και αργότερα η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξει μέρος του τρένου μέσα σε ένα σπίτι! Η 23χρονη καθαρίστρια τα ξημερώματα της Τρίτης έκλεψε το τρένο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):