Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία δωροεπιταγή 1000 ευρώ από το κατάστημα Πλαίσιο

popcorn-contest-plaisio-competition-newsfeast


popcorn-contest-plaisio-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) δωροεπιταγή 1000€ (ευρώ) για να την εξαργυρώσεις στο στο κατάστημα πλαίσιο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Popcorn
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού γίνεται μέλος σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Popcorn με δώρο 1 (μία) δωροεπιταγή 1000€ (ευρώ) και εξασφαλίστε την συμμετοχή σας, για να την εξαργυρώσετε στα καταστήματα της εταιρείας πλαίσιο.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

greek-government-officials-arrested-newsfeast

Οφειλές 694.602.909 εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο από 185 πολίτες

Οφειλές της τάξεως των 694.602.909 εκατομμυρίων ευρώ προσεγγίζουν οι συνολικές οφειλές προς το δημόσιο των 185 (εκατόν ογδόντα πέντε) συλληφθέντων από την Ελληνική αστυνομία από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι και τις 15 (δεκαπέντε) Μαρτίου του 2012, σύμφωνα με την έγγραφη απάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη. Η έγγραφη απάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη […]

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ακόμη μία Τετραπύρηνη παιχνιδομηχανή PS Vita με οθόνη 5″

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ακόμη μία 4πύρηνη παιχνιδομηχανή Sony Playstation Vita 3G με οθόνη Oled 5 ιντσών και ανάλυση 960 x 544, προσφορά από την εταιρεία τηλεφωνικής επικοινωνίας Vodafone. Διοργάνωση διαγωνισμού: Neolaia Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 03 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το PS Vita 3G αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο και […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):