Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα smartphone HTC Desire Z με οθόνη 3.7″ και κάμερα 5 MP

htc-desire-z-appgaraz-competition-newsfeast


htc-desire-z-appgaraz-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Desire Z με οθόνη 3.7″ S-LCD capacitive touchscreen, επεξεργαστή στα 800MHz και κάμερα 5 MP (megapixels).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Appgaraz
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια κουζινομηχανή Kenwood από το Pastry Designs

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια κουζινομηχανή Kenwood Titanium Chef. Διοργάνωση διαγωνισμού: Pastry Designs (aridaiapastrydesigns.blogspot.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 02 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Polyaigos-uninhabited-greek-island-monachous-monachous

Πολύαιγος: Το μεγαλύτερο σε έκταση ακατοίκητο νησί του Αιγαίου

Η Πολύαιγος ή Πόληβος είναι ένα κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου Πελάγους. Βρίσκεται 6,2 χιλιόμετρα ανατολικά της Μήλου, 2 χλμ. νοτιοανατολικά της Κιμώλου και 15 χλμ. νοτιοδυτικά από την Σίφνο. Έχει έκταση περίπου 18,146 τ.χλμ. και εμφανίζεται ως ακατοίκητο στην απογραφή του 2001. Να σημειωθεί ότι είναι το μεγαλύτερο σε έκταση ακατοίκητο νησί του Αιγαίου. Παλαιότερα, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):