Διαγωνισμός για να Κερδίσεις εντελώς δωρεάν το νέο iPad στην Κύπρο

ipad-cyprus-mtn-competition-newsfeast


ipad-cyprus-mtn-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό με τίτλο «Win the first NEW iPad in Cyprus!» 1 (ένα) tablet iPad της εταιρείας Apple.
Διοργάνωση διαγωνισμού: MTN Κύπρου
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το iPad του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του MTN  Κύπρου και κερδίστε δωρο στη κλήρωση, το νέο iPad της εταιρείας Apple χωρίς να απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε από τα προϊόντα που ενδεχομένως εμπορεύεται ο Διοργανωτής, απλά κάνοντας Like στη σελίδα στο facebook

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Mixer PKM-1400.5 της Royalty Line

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Mixer PKM-1400.5 της Royalty Line. Διοργάνωση διαγωνισμού: TV-SHOP.GR (tv-shop.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 29 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

greek-elections-2012-vote-newsfeast

Ελληνικές Βουλευτικές Εκλογές 2012! Επιλογή κόμματος για την αντιπροσώπευσή μας στο κοινοβούλιο!

Είμαστε μία ημέρα πριν από τις 14ες βουλευτικές εκλογές μετά την μεταπολίτευση και το πολιτικό σκηνικό είναι πιο θολό από ποτέ. Η καταστροφολογία έχει την τιμητική της, ενώ οι αστρολόγοι βρήκαν πρόσφορο έδαφος να επισημάνουν ότι την ημέρα των εκλογών η σελήνη θα βρίσκεται σε περίγειο θέση, γεγονός που θα έπρεπε να είχε ληφθεί υπ’ όψιν. Όλα αυτά […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):