Διαγωνισμός για να Κερδίσεις Δώρο το Νέο Kindle της Amazon για να διαβάζεις παντού τα αγαπημένα σου βιβλία


amazon-kindle-new-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) καινούργιο Kindle της Amazon, για να διαβάζεις παντού τα αγαπημένα σου βιβλία, έχοντας την δυνατότητα να κουβαλάς μαζί σου μέχρι και 1400 βιβλία σε συνολικό βάρος 170 γραμμαρίων!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Mysales
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 06 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα Kindle της εταιρείας Amazon επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

amazon-kindle-new-newsfeast

Νέο Amazon Kindle – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το νέο Amazon Kindle (Lighter, Smaller, Faster), είναι 30% πιο φωτεινό, και με βάρος μόλις 170 γραμμάρια, 18% μικρότερο και με οθόνη 6″ και έχει αναβαθμισμένο E Ink display, για αλλαγή σελίδας σαν χαρτί. Έχει διάρκεια μπαταρίας μέχρι 1 μήνα με κλειστό το WiFi, ενώ η αναζήτηση στο internet και στη Wikipedia γίνεται πολύ εύκολα.

Έχει ακόμα:

  • Built-in Wi-Fi – κατεβάζεις βιβλία σε 60sec.
  • 10% γρηγορότερη εναλλαγή σελίδων.
  • 3 εβδομάδες με το WiFi ανοιχτό.
  • Αποθήκευση μέχρι και 1.400 βιβλία.

amazon-kindle-new-newsfeast

amazon-kindle-new-newsfeast

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κέρδισε το νέο Sony Ericsson Xperia PLAY το πρώτο smartphone Android με πιστοποίηση PlayStation

Διαγωνισμός:  Κέρδισε το νέο Sony Ericsson Xperia™ PLAY, το πρώτο smartphone Android με πιστοποίηση PlayStation. Διοργάνωση διαγωνισμού: Sony Ericsson Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος Όροι συμμετοχής: Πατήστε εδώ για να τους διαβάσετε αναλυτικά Sony Ericsson Xperia™ PLAY – Τεχνικά χαρακτηριστικά To Sony Ericsson Xperia PLAY έχει οθόνη 4.0 inches capacitive […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):