Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ποδήλατο Ideal Stage Team Ultegra Di2 Edition

ideal-stage-team-ultegra-di2-edition-bicycle-competition-newsfeast


ideal-stage-team-ultegra-di2-edition-bicycle-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ποδήλατο Ideal Stage Team Ultegra Di2 Edition, για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να κάψεις λίπος και να αυξήσεις την ενέργειά σου!
Διοργάνωση διαγωνισμού: MBike
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμό: Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το ποδήλατο του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτήν την σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Το δώρο του διαγωνισμού, το ποδήλατο Ideal Stage Team Ultegra Di2 Edition, συνοδεύεται από την εγγύηση του κατασκευαστή. Η μέρα της κλήρωσης του δώρου του διαγωνισμού είναι η Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012.

  • Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν σε ένα από τα καταστήματα, να κάνουν τη δοκιμή της Di2 και να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης που θα τους δώσουν στο κατάστημα. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα συμπλήρωσης ενός μόνο ερωτηματολογίου. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή ο συμμετέχων θα πρέπει να έχει συμπληρώσει όλα τα στοιχεία που ζητούνται μέσω του ερωτηματολογίου. Σε περίπτωση πολλαπλών συμμετοχών θα λαμβάνεται υπόψη μόνο μία συμμετοχή.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 1 Mio Cyclo 100 και 1 Mio Cyclo 105 bicycle computer navigation

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) Cyclo Computers από την Mio. Τα δώρα των νικητών θα είναι 1 (ένα) Mio Cyclo 100 και 1 (ένα) Mio Cyclo 105 Διοργάνωση διαγωνισμού: Bike & Sports Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 (22:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα.  Όροι […]

10 foods eliminate belly fat

Οι κατάλληλες τροφές μειώνουν τη χρόνια φλεγμονή – Τι πρέπει να τρώτε [video]

Η φλεγμονή είναι μια φυσιολογική και απαραίτητη διαδικασία της αυτο-προστασίας του οργανισμού. Η φλεγμονή είναι επί της ουσίας η αντίδραση του σώματος σε κάποια λοίμωξη, τραυματισμό, ή κάποιο άλλο ερέθισμα που ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως επιβλαβή.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):