Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ρολόι Marc Ecko ladies με μωβ λουράκι και κρύσταλλα

marc-ecko-ladies-purple-strap-beauty-bazaar-competition-newsfeast


marc-ecko-ladies-purple-strap-beauty-bazaar-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ρολόι χειρός Marc Ecko ladies με μοβ λουράκι και κρύσταλλα, για να ανανεώσει και να φωτίσει τις εμφανίσεις σου, αξίας 240€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Beauty bazaar
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το λαμπερό ρολόι του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του Beauty bazaar και κερδιστε δωρο 1 (ένα) ρολόι χειρός Marc Ecko ladies με μοβ λουράκι και κρύσταλλα, αξίας 240€ (ευρώ)

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

chile-miners-compensation-newsfeast

Αποζημίωση για τους 33 μεταλλωρύχους που παγιδεύτηκαν το 2010 στην Χιλή

Η μεταλλευτική εταιρεία Σαν Εστέμπαν (San Esteban Mining Company), στην οποία ανήκει το ορυχείο όπου το 2010 παγιδεύτηκαν για περισσότερους από δύο μήνες 33 (τριάντα τρεις) μεταλλωρύχοι , θα πρέπει να καταβάλει στις χιλιανές αρχές το ποσό των 5 (πέντε) εκατομμυρίων δολαρίων. Το Συμβούλιο Προάσπισης του Κράτους κατέληξε σε συμφωνία με την εταιρεία που έχει […]

rafael-rafa-nadal-parera-poker-injury

Ραφαέλ Ναδάλ: Το πόκερ με βοήθησε να παραμείνω σε καλή ψυχολογική κατάσταση

O Ραφαέλ «Ράφα» Ναδάλ Παρέρα επέστρεψε στα γήπεδα του τένις  όπου έχει συνηθίσει να κυριαρχεί, ωστόσο δεν έχει ξεχάσει τις άσχημες στιγμές του τραυματισμού του στο γόνατο, που τον κράτησαν 7 (επτά) μήνες εκτός δράσης. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Ναδάλ, παραδέχτηκε ότι το γκολφ και η διαδικασία εκμάθησης πόκερ στο σπίτι του στην Ισπανία, ήταν οι […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):