Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 ολοκληρωμένα σετ μακιγιάζ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

beauty-makeup-avon-competition-newsfeast


beauty-makeup-avon-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) ολοκληρωμένα σετ μακιγιάζ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που περιλαμβάνουν κραγιόν,σκιές, μάσκαρα και makeup, προσφορά της εταιρείας Avon.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Beauty blog
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like στη σελίδα στο facebook και αφήστε ένα σχόλιο σε αυτή τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Το σετ μακιγιάζ που θα το κερδίσουν 10 (δέκα) τυχερές, περιλαμβάνει: 1 (ένα) κραγιόν Shine Attract, που χαρίζει χρώμα, ενυδάτωση και λάμψη, τo make up Ideal Flawless για διάφανη, φυσική κάλυψη στην απόχρωση που θέλετε, την τετραπλή παλέτα Little Red Dress με σκιές σε γήινες καφέ αποχρώσεις και την νέα μάσκαρα Super Εxtend Extreme για ορατό μήκος.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

erdogan army and greek army

Τουρκία: Δεν μπορεί να νικήσει σε πόλεμο με την Ελλάδα γιατί. . .

Ολική καταστροφή των σχεδίων του Τούρκου προέδρου στην Ανατολική Μεσόγειο προβλέπει σύμβουλος του Κρεμλίνου. Η Τουρκία δεν έχει την ικανότητα να νικήσει την Ελλάδα γιατί δεν έχει πολεμική εμπειρία για να αντιμετωπίσει έναν τακτικό στρατό. Επίσης, έχει ανοικτά πολλά μέτωπα. Τη διαπίστωση αυτή κάνει ο σύμβουλος του Κρεμλίνου, Alexey Pishenkov, με άρθρο του, στο οποίο σχολιάζει την έκβαση μιας ενδεχόμενης ένοπλης […]

valentines-day-newsfeast

Διαγωνισμός: Δώρο διανυκτέρευση στο Xdream Hotel το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μία διανυκτέρευση στο Xdream Hotel το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Xdream Hotel Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):