Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 δωρεάν γεύματα στα εστιατόρια T.G.I. Friday’s

tgi-fridays-living-well-free-meal-competition-newsfeast


tgi-fridays-living-well-free-meal-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε)  γεύματα για 2 (δύο) άτομα από τα καταστήματα εστιατορίων T.G.I. Friday’s, συμπεριλαμβανομένου και του νέου μενού Living Well, αξίας 40€ (ευρώ) το καθένα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Mamapeinao
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού γράψτε το όνομά σας σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Mamapeinao με δώρο 5 (πέντε) γευματα από τα καταστήματα T.G.I.Friday’s, αξίας 40€ (ευρώ) έκαστο και εξασφαλίστε την συμμετοχή σας με την εγγραφή του ονόματός σας.

  • Τα T.G.I. Friday’s εμπλούτισαν γευστικά το menu Living Well με λαχταριστά πιάτα, τα οποία συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Fruits and Nuts Super Salad, Strawberry Fields Salad, Chicken/Salmon with Tomato Basil Salsa και πολλά ακόμα πιάτα. Η συνταγή κάθε πιάτου Living Well, στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι η σωστή διατροφή είναι πηγή ευεξίας, ενέργειας και αναζωογόνησης.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

knorr-greece-confidential-ingredient-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 7 πακέτα με προϊόντα Knorr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 7 (επτά) πακέτα με προϊόντα της εταιρείας Knorr, στο διαγωνισμός με διακριτικό τίτλο «Knorr…findential». Διοργάνωση διαγωνισμού: Ελαΐς–Unilever Hellas A.E. (Knorr Greece) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 (11:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα.  Όροι συμμετοχής Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο «Knorr…fidential!» της Knorr Greece και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού. Αναλυτικότερα: Οι […]

hashish-confiscation-greek-albany-police-borders

Kατασχέθηκαν 22 τόνοι χασίς στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Σε 22 (είκοσι δύο) τόνους ανέρχεται η ποσότητα κάνναβης, που κατάσχεσε το 2012, η αλβανική αστυνομία στις περιφέρειες Αργυροκάστρου και Αυλώνας, που έχουν κοινά σύνορα με την Ελλάδα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσότητα που κατάφερε να κατασχέσει ποτέ η αλβανική αστυνομία. Την 1η (πρώτη) θέση στις χώρες προορισμού του χασίς κατέχει η Ελλάδα. Στη διεύθυνση […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):