Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 δωρεάν γεύματα στα εστιατόρια T.G.I. Friday’s

tgi-fridays-living-well-free-meal-competition-newsfeast


tgi-fridays-living-well-free-meal-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε)  γεύματα για 2 (δύο) άτομα από τα καταστήματα εστιατορίων T.G.I. Friday’s, συμπεριλαμβανομένου και του νέου μενού Living Well, αξίας 40€ (ευρώ) το καθένα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Mamapeinao
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού γράψτε το όνομά σας σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Mamapeinao με δώρο 5 (πέντε) γευματα από τα καταστήματα T.G.I.Friday’s, αξίας 40€ (ευρώ) έκαστο και εξασφαλίστε την συμμετοχή σας με την εγγραφή του ονόματός σας.

  • Τα T.G.I. Friday’s εμπλούτισαν γευστικά το menu Living Well με λαχταριστά πιάτα, τα οποία συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Fruits and Nuts Super Salad, Strawberry Fields Salad, Chicken/Salmon with Tomato Basil Salsa και πολλά ακόμα πιάτα. Η συνταγή κάθε πιάτου Living Well, στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι η σωστή διατροφή είναι πηγή ευεξίας, ενέργειας και αναζωογόνησης.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

mount-athos-peninsula-macedonia-greece-world-heritage-site

Aγιο όρος: το «περιβόλι της Παναγιάς»

Εκτός από την ακλόνητη έκφραση της πίστης αμέτρητων γενεών πιστών και την αφοσίωσή τους στο Θεό, οι 20 Μονές του Αγίου Όρους αποτελούν μνημεία πολιτισμού και τέχνης για όλο τον κόσμο.  Το Άγιο Όρος αποτελεί αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους, που βρίσκεται στη χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής στη Μακεδονία και από το 1988 συγκαταλέγεται στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η χερσόνησος του Άθωνα […]

divene image of weeping Virgin Comforter in Byron temple in Greece

Εκκλησία: Τι ζητάμε και τί χάνουμε στην εξομολόγηση; Το Θεό ή τη λύση στο πρόβλημα μας;

Πολλές φορές πηγαίνουμε στον πνευματικό, για να λύσουμε το πρόβλημά μας. Αυτό σημαίνει: Σε παρακαλώ, μη μου μιλήσεις τώρα για τον Θεό, μην με ενώσεις με τον Θεό, μόνο βοήθησέ με να προσαρμοσθώ στη ζωή αυτή, να τακτοποιήσω τα θέματά μου, ώστε να μην υποφέρω, βοήθησέ με να συνδυάσω αυτό που θέλω και σκέπτομαι με την δυσκολία, την δοκιμασία που έχω.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):