Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 δωρεάν γεύματα στα εστιατόρια T.G.I. Friday’s

tgi-fridays-living-well-free-meal-competition-newsfeast


tgi-fridays-living-well-free-meal-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε)  γεύματα για 2 (δύο) άτομα από τα καταστήματα εστιατορίων T.G.I. Friday’s, συμπεριλαμβανομένου και του νέου μενού Living Well, αξίας 40€ (ευρώ) το καθένα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Mamapeinao
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού γράψτε το όνομά σας σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Mamapeinao με δώρο 5 (πέντε) γευματα από τα καταστήματα T.G.I.Friday’s, αξίας 40€ (ευρώ) έκαστο και εξασφαλίστε την συμμετοχή σας με την εγγραφή του ονόματός σας.

  • Τα T.G.I. Friday’s εμπλούτισαν γευστικά το menu Living Well με λαχταριστά πιάτα, τα οποία συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Fruits and Nuts Super Salad, Strawberry Fields Salad, Chicken/Salmon with Tomato Basil Salsa και πολλά ακόμα πιάτα. Η συνταγή κάθε πιάτου Living Well, στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι η σωστή διατροφή είναι πηγή ευεξίας, ενέργειας και αναζωογόνησης.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

truck-transport-528-kilos-cannabis-greek-police

Φορτηγό μεταφοράς… κάνναβης 528 κιλών

Περισσότερα από 528 (πεντακόσια είκοσι οκτώ) κιλά κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στο δάπεδο ενός ειδικού οχήματος μεταφοράς (φορτηγό ψυγείο). Το φορτηγό είχε εντοπισθεί προ διημέρου και είχε τεθεί σε διακριτική επιτήρηση, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στον κόμβο Πολυδενδρίου, πλην όμως ουδείς προσήλθε να […]

mother-forced-daughter-pose-nude-newsfeast

Μητέρα ανάγκαζε τη 10χρονη κόρη της να ποζάρει γυμνή για να κερδίσει 20.000 δολάρια

Είναι απίστευτο αλλά πραγματικό γεγονός, ότι μια μητέρα ανάγκαζε τη δεκάχρονη κόρη της να ποζάρει γυμνή μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή για να απολαμβάνει τη θέα του γυμνού κορμιού της κόρης της ένας άγνωστος άντρας. Η 41άχρονη μητέρα του κοριτσιού, από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και έξι μηνών, ενώ είναι πολύ πιθανό να […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):