Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ότι Δώρο επιθυμείς από το Ricardo αξίας 300€

ricardo-buy-kithara-competition-newsfeast


ricardo-buy-kithara-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) δώρο της επιλογής σας μέσα από το Ricardo, αξίας έως 300€ (ευρώ), προσφορά της εταιρείας Ricardo.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Kithara
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού αφήστε σε σχόλιο τον κωδικό της προσφοράς σας σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Ricardo και του Kithara και κερδίστε το δώρο της επιλογής σας αξίας έως και 300€ (ευρώ). Συγκεκριμένα , Θα πρέπει να ανεβάσετε τουλάχιστον μια προσφορά ενός αντικειμένου στο Ricardo.gr και στη συνέχεια να δώσετε τον κωδικό της συγκεκριμένης προσφοράς απαντώντας στην συζήτηση/θέμα/thread εδώ!

  • Τον κωδικό προϊόντος (9-ψήφιος αριθμός) μπορείτε να τον βρείτε εύκολα στην σελίδα του προϊόντος δίπλα από την φωτογραφία του στην ενότητα «Πληροφορίες για το προϊόν».

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Samsung Galaxy S5 από το Athens Stories

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα smartphone Samsung Galaxy S5 Black, αξίας 405€. Διοργάνωση διαγωνισμού: Athens Stories (athensstories.gr) σε συνεργασία – χορηγία με το Τσιπουρίτο, τα Loopers, το Στον Αέρα, το MAM zaxaroplasteia.com, το Crossfit by Palmos Gym και το  Μy box of beauty. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε […]

lulzsec-sabu-leader-anonymous-hackers-newsfeast

Ποια είναι η «Λευκή Βίβλος» που θα διαλύσει την Ευρώπη;

Αινιγματικές όσο και ανησυχητικές ήταν οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προετοίμασε τους Ευρωπαίους για κοσμο-ιστορικές αλλαγές στη γηραιά ήπειρο.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):