Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το νέο iPad με Retina display και τον εξαιρετικό επεξεργαστή A5X

ipad-retina-display-apple-newsfeast


ipad-retina-display-apple-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την καινούργια ταμπλέτα iPad, με Retina display και τον εξαιρετικό επεξεργαστή A5X και γίνε ένας από τους πρώτους που θα έχουν την συσκευή στην Ελλάδα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Digital life
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα iPad της εταιρείας Apple, αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο ή αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο στο facebook  ή αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο στο google+ ή κάντε mention του @DigitalLifeMag στο Twitter.

Όροι συμμετοχής

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ταχίνι: Τι κάνει για καρδιά, καρκίνο και αρθρίτιδα – Διατροφική αξία

Το ταχίνι είναι ένα είδος βουτύρου από σπόρους, το οποίο γίνεται από σουσάμι που συνθλίβεται σε σκόνη και καβουρδίζεται. Το ταχίνι χρησιμοποιείται ευρέως στην ελληνική και την μεσανατολική κουζίνα, αλλά και σε πιάτα των χωρών της Βόρειας Αφρικής.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μαθήματα κατάδυσης από την Hellenic Diving Academy

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα πλήρες πακέτο εκπαίδευσης PADI open water diver !! Διοργάνωση διαγωνισμού: Hellenic Diving Academy (divemaster.gr/index.php/gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):