Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το μοντέρνο iPad 2 της Apple προσφορά της εταιρείας Again

ipad-2-again-condoms-competition-newsfeast


ipad-2-again-condoms-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) καινούργιο iPad 2, τη νέα ταμπλέτα από την πρωτοποριακή εταιρεία Apple, με λειτουργικό σύστημα Apple iOS 5 και οπίσθια κάμερα HD (720p), προσφορά της εταιρείας Again.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Kiskot Trading ΑΕ
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα της εταιρείας Apple, το iPad2 κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Ο νικητής ο οποίος κερδίσει ένα iPad2 της Apple, θα ανακηρυχτεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 έπειτα από κλήρωση που θα διεξαχθεί την ίδια ήμερα (17/03/12) στο club Suite Bar.

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός με Δώρο ένα Xbox 360 Wireless Controller της Microsoft

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το χειριστήριο Xbox 360 Wireless Controller της Microsoft, το οποίο έχει αυτονομία που αγγίζει τις σαράντα ώρες, ενώ συνοδεύεται από ειδικό κιτ για να το φορτίζεις την ώρα που παίζεις. Διοργάνωση διαγωνισμού: i-TECH4u Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το […]

divene image of weeping Virgin Comforter in Byron temple in Greece

Μεγάλη κοσμοσυρροή στην δακρυρροούσα Παναγία Παρηγορήτρια στο Βύρωνα

Με νεότερη ενημέρωση η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα αναφέρεται στο θαύμα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής όπου η Εικόνα της Παναγίας της «Παρηγορήτριας» δάκρυσε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και συνεχίζει να δακρυρροεί. Δείτε την ανακοίνωση του Ιερού Ναού:  Με συγκίνηση και μεγάλο θαυμασμό πολλοί πιστοί […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):