Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το μοντέρνο iPad 2 της Apple προσφορά της εταιρείας Again

ipad-2-again-condoms-competition-newsfeast


ipad-2-again-condoms-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) καινούργιο iPad 2, τη νέα ταμπλέτα από την πρωτοποριακή εταιρεία Apple, με λειτουργικό σύστημα Apple iOS 5 και οπίσθια κάμερα HD (720p), προσφορά της εταιρείας Again.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Kiskot Trading ΑΕ
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα της εταιρείας Apple, το iPad2 κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Ο νικητής ο οποίος κερδίσει ένα iPad2 της Apple, θα ανακηρυχτεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 έπειτα από κλήρωση που θα διεξαχθεί την ίδια ήμερα (17/03/12) στο club Suite Bar.

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

goodys-family-meal-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δώρο ένα οικογενειακό γεύμα αξίας 25 ευρώ στο κατάστημα Goodys της επιλογής σου

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) οικογενειακό γεύμα στο κατάστημα της επιλογής των νικητών, αξίας €25 (ευρώ) από τα Goodys. Διοργάνωση διαγωνισμού: Goody’s Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τρίτη 10 Απριλίου 2012 (22:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα. Όροι συμμετοχής  Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε […]

golden-dawn-political-party-book-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια»

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια». Ο Νίκος Χασαπόπουλος είναι πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα Το Βήμα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Diastixo.gr, Εκδόσεις Λιβάνη. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Μαΐου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, εδώ και […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):