Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το smartphone HTC Titan με οθόνη 4,7″ και επεξεργαστή 1,5 GHz

htc-titan-2mobile-competition-newsfeast


htc-titan-2mobile-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Titan με λειτουργικό Windows Phone 7.5 Mango, επεξεργαστή 1.5GHz, κάμερα 8 megapixel, LCD οθόνη των 4.7 ιντσών και όλα αυτά σε ενιαίο σώμα πάχους μόλις 9,9 χλστ.
Διοργάνωση διαγωνισμού: 2mobile
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone HTC Titan του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

 

Δες αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC Titan (εδώ)

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σαβ/κο στο Πήλιο από την ΩΜΕΓΑ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Σαββατοκύριακο σε παραλιακό μέρος στο Πήλιο! Οι επόμενοι δέκα θα κερδίσουν από ένα κουτί με όσπρια / ρύζια ΩΜΕΓΑ. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΩΜΕΓΑ  ΑΒΕΕ (omega.com.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 01 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

internet-newsfeast

Οι Αμερικάνοι προτιμούν το Internet από το σεξ τη σοκολάτα και από το μπάνιο!

Ο μέσος Αμερικανός χρήστης του διαδικτύου, σύμφωνα με την έρευνα της Boston Consulting Group, ξοδεύει ετησίως στο διαδίκτυο (internet) περίπου $3.000 (δολάρια). Από αυτά τα $472 (δολάρια) είναι το κόστος συνδρομής για τη χρήση του διαδικτύου μαζί με τα χρήματα τα οποία είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να βελτιώσει το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών(πιο γρήγορο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):