Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το smartphone HTC Titan με οθόνη 4,7″ και επεξεργαστή 1,5 GHz

htc-titan-2mobile-competition-newsfeast


htc-titan-2mobile-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Titan με λειτουργικό Windows Phone 7.5 Mango, επεξεργαστή 1.5GHz, κάμερα 8 megapixel, LCD οθόνη των 4.7 ιντσών και όλα αυτά σε ενιαίο σώμα πάχους μόλις 9,9 χλστ.
Διοργάνωση διαγωνισμού: 2mobile
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone HTC Titan του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

 

Δες αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC Titan (εδώ)

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις αεροπορικά εισιτήρια από την Ryanair

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό αεροπορικά εισιτήρια για όποια ημερομηνία και προορισμό επιθυμείς, από την Ryanair. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ryanair Greece (ryanair.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 01 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

siesta-nap-noonday-sleep-good-for-health

Υγεία: 6 λόγοι για να κοιμάστε γυμνές

Γδυθείτε, πέστε στο κρεβάτι και αγκαλιάστε  τα σεντόνια. Ναι σωστά ακούσατε, έφτασε η στιγμή να πετάξετε μακριά τις πυτζάμες και τα εσώρουχα και να κοιμηθείτε όπως σας γέννησε η μαμά σας. Έρευνες δείξανε ότι όταν οι γυναίκες κοιμούνται γυμνές, είναι ευεργετικό για την υγεία τους. Παρακάτω θα μάθετε τους λόγους που πρέπει να κοιμάστε χωρίς […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):