Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα high-tech ρολόι χειρός με ψηφιακή φωτογραφοθήκη

wrist-watch-digital-photo-holder-unique-competition-newsfeast


wrist-watch-digital-photo-holder-unique-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) high-tech ρολόι χειρός με ψηφιακή φωτογραφοθήκη για να απολαμβάνεις καθημερινά έως και 56 (πενήντα έξι) μοναδικές φωτογραφίες αποθηκευμένες στο ρολόι σου!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Uniqueshop
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το high-tech ρολόι του διαγωνισμού αρκεί να αφήσετε 1 (ένα) σχόλιο ή να κάνετε Like σε αυτή τη σελίδα.

 

Ρολόι χειρός – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το ρολόι χειρός του διαγωνισμού διαθέτει ψηφιακή φωτογραφοθήκη, ξυπνητήρι, οθόνη 1,37″, χωρητικότητα μνήμης 16Mb (μπορεί να αποθηκεύσει έως 56 φωτογραφίες), προβολή σε bmg, jpg. Περιλαμβάνει καλώδιο usb και λειτουργικό πρόγραμμα (software) για σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή (Η/Υ). Λειτουργεί με μπαταρία λιθίου.

  • Διαστάσεις: 4.5 x 4.2 x1.3 cm (εκατοστά)
  • Βάρος: 0.100 kg (κιλά)

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσετε ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800, το smartphone που έγινε ανάρπαστο, με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Διοργάνωση διαγωνισμού: Enternity Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 04 Μαρτίου (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800 αφήστε ένα σχόλιο σε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):