Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα high-tech ρολόι χειρός με ψηφιακή φωτογραφοθήκη

wrist-watch-digital-photo-holder-unique-competition-newsfeast


wrist-watch-digital-photo-holder-unique-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) high-tech ρολόι χειρός με ψηφιακή φωτογραφοθήκη για να απολαμβάνεις καθημερινά έως και 56 (πενήντα έξι) μοναδικές φωτογραφίες αποθηκευμένες στο ρολόι σου!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Uniqueshop
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το high-tech ρολόι του διαγωνισμού αρκεί να αφήσετε 1 (ένα) σχόλιο ή να κάνετε Like σε αυτή τη σελίδα.

 

Ρολόι χειρός – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το ρολόι χειρός του διαγωνισμού διαθέτει ψηφιακή φωτογραφοθήκη, ξυπνητήρι, οθόνη 1,37″, χωρητικότητα μνήμης 16Mb (μπορεί να αποθηκεύσει έως 56 φωτογραφίες), προβολή σε bmg, jpg. Περιλαμβάνει καλώδιο usb και λειτουργικό πρόγραμμα (software) για σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή (Η/Υ). Λειτουργεί με μπαταρία λιθίου.

  • Διαστάσεις: 4.5 x 4.2 x1.3 cm (εκατοστά)
  • Βάρος: 0.100 kg (κιλά)

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

international-women-day-newsfeast

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου)

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, αφιερωμένη στην μεγάλη διαμαρτυρία που έλαβε χώρα στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες της πόλης της Νέας Υόρκης, ντυμένες στα λευκά, οι οποίες διεκδικούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η διαμαρτυρία ήταν το ξεκίνημα για τον αγώνα για τα δικαιώματα της γυναίκας στην εργασία και την χειραφέτησή της. Η […]

sonia-blanchette-tragedy-acton-vale-canada

Μητέρα δολοφόνησε τα τρία παιδιά της επειδή δεν πήρε την κηδεμονία τους

Περίπου 800 (οκτακόσια) άτομα παραβρέθηκαν στην κηδεία 3 (τριών) ανήλικων αδελφών, στο Κεμπέκ (Quebec) του Καναδά χωρίς να μπορούν να πιστέψουν ότι δολοφονήθηκαν από την ίδια τη μητέρα τους. Οι κάτοικοι της πόλης Acton Vale, περίπου 1 (μια) ώρα ανατολικά του Μόντρεαλ, όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία, δεν μπορούν να πιστέψουν πως μια μητέρα δολοφόνησε τα παιδιά […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):