Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ταξίδι 2 ατόμων στην Ολλανδία και παρακολούθησε αγώνα του Ajax στο γήπεδο Amsterdam Arena

ajax-hellas-youth-academy-football-competition-newsfeast


ajax-hellas-youth-academy-football-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ταξίδι 2 (δύο) ατόμων στην Ολλανδία και παρακολούθησε δωρεάν τον αγώνα Ajax – VVV στο ποδοσφαιρικό στάδιο Amsterdam Arena.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Accessorize Greece
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Ajax Hellas Youth Academy και κερδισε αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή στο ξενοδοχείο Novotel για 2 (δύο) διανυκτερεύσεις και εισιτήρια για τον αγώνα AjaxVVV στο Amsterdam Arena, για σένα και 1 (ένα) φίλο ή φίλη σου.

  • H αναχώρηση θα γίνει 1 Μαΐου 2012 και η επιστροφή θα γίνει στις 3 Μαΐου 2012.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σαβ/κο στο Πήλιο από την ΩΜΕΓΑ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Σαββατοκύριακο σε παραλιακό μέρος στο Πήλιο! Οι επόμενοι δέκα θα κερδίσουν από ένα κουτί με όσπρια / ρύζια ΩΜΕΓΑ. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΩΜΕΓΑ  ΑΒΕΕ (omega.com.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 01 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα iPad mini από το Athensstories

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Apple iPad mini 4, 16GB, Space Gray, αξίας 429€. Διοργάνωση διαγωνισμού: Athensstories (athensstories.gr) σε συνεργασία – χορηγία με το EscapeClue Athens, το εστιατόριο Θέα Θάλασσα στο Μικρολίμανο, τα καταστήματα Cielo Foot Specialists αλλά και την εταιρία Football Star. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 24 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):