Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία δερμάτινη τσάντα Tips Satchel Blue της σειράς Marc by Marc Jacobs


tips-satchel-blue-marc-by-marc-jacobs-pegasus-large-elle-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) δερμάτινη τσάντα Tips Satchel Blue, του σχεδιαστή Marc Jacobs για τη σειρά Marc by Marc Jacobs, το πιο μοντέρνο αξεσουάρ της σεζόν, αξίας 560€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Elle
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 (12:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο.

Όροι συμμετοχής

tips-satchel-blue-marc-by-marc-jacobs-pegasus-large-elle-competition-newsfeast

 Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

metamorphosis-stroller-newsfeast

Διαγωνισμός Πάρε μέρος και Κέρδισε το παιδικό καρότσι Metamorphosis Viceroy ATS

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το καρότσι Viceroy ATS με animal print στο σχέδιο του καλύμματος, προσφορά της εταιρείας Metamorphosis για να δώσετε μοντέρνα διάθεση στις βόλτες με το παιδί σας. Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 (10:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το καρότσι Viceroy ATS αρκεί να αφήσετε […]

interior design home decoration

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τραπεζαρία από το Edrano

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την εντυπωσιακή δρύινη τραπεζαρία της φωτογραφίας, διαστάσεων 210 x 100 cm. Διοργάνωση διαγωνισμού: Edrano (edrano.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):