Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το νέο HTC Radar με Windows Phone 7 Mango και επεξεργαστή 1GHz

htc-radar-pestaola-competition-newsfeast
Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Radar με Windows Phone 7 Mango ή αλλιώς Windows Phone 7.5, επεξεργαστή 1GHz και κάμερα 5 megapixel με LED flash.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Pestaola.gr
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone  HTC Radar κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του Pestaola και κερδιστε δωρο 1 (ένα) smartphone HTC Radar, με Windows Phone 7 Mango, επεξεργαστή 1GHz και κάμερα 5 megapixel με LED flash και αισθητήρα BSI για καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η οθόνη είναι 3.8″  με ανάλυση 480 x 800 pixels.

 

HTC Radar: Reveal

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

candle-as-company-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 Λαμπάδες για το Πάσχα με αγαπημένους παιδικούς ήρωες!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) λαμπάδες για το Πάσχα με αγαπημένους παιδικούς ήρωες! Επιλέξτε από το άλμπουμ με τις λαμπάδες την αγαπημένη σας και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 5 (πέντε) διασκεδαστικές λαμπάδες για αγόρια και 5 (πέντε) όμορφες λαμπάδες για κορίτσια. Διοργάνωση διαγωνισμού: As Company Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στην Κρήτη από τα Axos Apartments

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο Axos Apartments στην Ανάληψη Χερσονήσου στο υπέροχο νησί της Κρήτης. Η διαμονή ισχύει για το μήνα Ιούνιο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Axos Apartments (axosapts.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):