Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την βενζίνη μίας εβδομάδας για τις μετακινήσεις σου από το Parking Defenders

parking-defenders-application-launch-competition-newsfeast


parking-defenders-application-launch-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την βενζίνη 1 (μίας) ολόκληρης εβδομάδας για το αυτοκίνητό σας, για μια εβδομάδα γεμάτη μετακινήσεις με το ιδιωτικό μεταφορικό σας μέσον, χωρίς κόστος!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parking defenders
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κατεβάστε την εφαρμογή για το smartphone σας (Android, iPhone, Windows phone).

 

 Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του Parking defenders και κερδιστε δωρο τα καύσιμα που χρειάζεστε για τις μετακινήσεις σας για 1 (μία) ολόκληρη εβδομάδα.

  • Με την εγγραφή κερδίζετε μία συμμετοχή και κάθε φορά που προσφέρετε τη θέση σας αυξάνετε τις συμμετοχές σας.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

galerie-tsangarakis-watch-gt-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ρολόι GT από την Galerie Tsangarakis

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ρολόι GT, σε καλοκαιρινή διάθεση, προσφορά της γκαλερί Τσαγκαράκης. Διοργάνωση διαγωνισμού: Galerie Tsangarakis Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Galerie Tsangarakis και κερδισε δωρο 1 (ένα) ρολόι GT.   Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Η Τουρκία έστειλε αιτήματα έκδοσης για τους δύο κομάντος

Η Τουρκία υπέβαλε δύο επίσημα αιτήματα, τόσο προς τις αστυνομικές όσο και προς τις διπλωματικές Αρχές της Ελλάδας ζητώντας την απέλασή τους και όχι την έκδοσή τους. Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Καθημερινή» το πρώτο αίτημα υπεβλήθη μέσω του «διαύλου» αστυνομικής συνεργασίας της Interpol.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):